Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 
 

Over mij

Mijn naam is INE BURGMANS en in mijn praktijk ORIGINE help ik mensen  naar een gelukkiger en vitaler leven. 

Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen om je te begeleiden in je  persoonlijke groei en  gezondheids- en bewustwordingsproces. Ontwikkeling en groei van de persoon staat centraal vanuit het principe dat iedereen alles in zich heeft om weer in balans te komen, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Opleidingen die ik heb afgerond zijn Intuïtieve ontwikkeling, Reiki, Omega Health Coaching, NEI Therapie, Quantum Touch, Regenesis, HBO Medische basiskennis op Plato niveau, Topcoach NLP opleiding, Touch of Matrix (TOM), Energetische therapie.

Sinds 2009 werk in mijn Praktijk, voorheen was ik werkzaam in het bedrijfsleven o.g.v. marketing en personeelsadvies. Ik ben moeder van twee kinderen.

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien!
                                                                     
     -Ghandi-