Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Methodes

ORIGINE, PRAKTIJK VOOR GEZONDHEID, VITALITEIT, BEWUSTWORDING EN PERSOONLIJKE GROEI.

In de loop der jaren heb ik me bekwaamd in verschillende therapieën en methodes waarbij de symptomen niet worden bestreden maar de klachten bij de wortel worden aangepakt. Daar waar deze zijn ontstaan en waarbij de mens als geheel wordt benaderd. Voor meer informatie over de therapieën en methodes klik op de blokken hieronder.

Met behulp van mijn coaching zul je steeds bewuster worden en meer inzichten krijgen in je eigen processen en stappen kunnen zetten die je verder helpen.

  • Wil je aan je gezondheid werken? 
  • Wil je een gelukkiger leven?
  • Wil jij je sterker voelen in je werk en relaties?
  • Waarom loop je vast?
  • Wat zijn je valkuilen?
  • Voel je je persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen welzijn?     

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg
                                                                            - Einstein -

De technieken die ik gebruik zijn nooit ter vervanging van medische, psychische of psychiatrische hulp. Houd contact met je arts of specialist en blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts dat nodig vindt.

Contact