MIR

WAT IS DE MIR-METHODE?
De MIR-Methode is een unieke zelfhelings-methode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen
Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo (op Mirmethode.nl) voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je op de website van de MIR-Methode voor de gratis tip mailtjes om je erbij te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode  handboek. 

Ik sta voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Ik ben getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Een MIR op Maat is afgestemd op jouw klacht waarmee je zelf thuis aan het werk kunt gaan en veel sneller door het proces gaat omdat je de voor jou specifieke blokkades kunt behandelen. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren. Er wordt dan een MIR-Methode Op MAAT (MOM) gemaakt speciaal voor jouw hulpvraag.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode.

Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

THE BARS; ACCESS CONCIOUSNESS
- Voelt het vol in je hoofd? Lijkt het of er niets meer bij kan?
- Raak je snel van streek? Word je snel boos?
- Ben je boos over dingen die lang geleden zijn gebeurd?
- Zit er stress in je lijf?
- Zou je je graag beter voelen?
- Zou je er graag beter uitzien?

Laat je Bars nalopen!

BARS is een uniek energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.  

Contact