Energetische therapie

HEB JE KLACHTEN WAAR JE MAAR NIET VANAF KOMT?
KIES DAN NU VOOR EEN REGENESIS OF TOUCH OF MATRIX  BEHANDELING!                       
TOUCH OF MATRIX
Touch of MatrixTouch of Matrix is een allesomvattende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging zet. Deze inzichten worden ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die ervan uitgaat dat alles uit licht en informatie bestaat. Verder gaat kwantumfysica ervan uit dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door middel van een groot netwerk van energieverbindingen, het zogenaamde morfogenetische veld. Door dit te vergelijken met het Internet wordt de vergelijking 'de mens als computer' steeds begrijpelijker. Het internet, het netwerk van verbindingen maakt dat niets onmogelijk is. Als er ergens in die verbindingen een verstoring optreedt, kunnen blokkades ontstaan die weer klachten kunnen geven op fysiek, emotioneel of mentaal niveau.

REGENESIS
Regenesis is een energetische therapie die heel krachtig is en bewezen heeft uiterst effectief te zijn bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten.

Tijdens een behandeling wordt door handoplegging op veilige en pijnloze wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De energie in de cellen wordt geactiveerd waardoor de cellen zich kunnen regeneren (vandaar de naam REGENESIS) naar hun oorspronkelijke perfecte staat. Dit vergroot het zelfhelende vermogen en bevordert zo de gezondheid.Het onderliggende energiesysteem wordt zo weer in balans gebracht. 

HEB JE AL VAN ALLES GEPROBEERD EN KOM JE NIET VAN JE KLACHTEN AF?
Kies dan nu voor een REGENESIS behandeling!

Regenesis is een energetische geneeswijze die heel krachtig is en bewezen heeft uiterst effectief te zijn bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten.

Tijdens een behandeling wordt door handoplegging op veilige en pijnloze wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De energie in de cellen wordt geactiveerd waardoor de cellen zich kunnen regenereren (vandaar de naam REGENESIS) naar hun oorspronkelijke perfecte staat. Dit vergroot het zelfhelende vermogen en bevordert zo de gezondheid.

Het onderliggende energiesysteem wordt hierdoor weer in balans gebracht.

Regenesis Therapie werkt heel diep en is bruikbaar op vele gebieden zoals:

Atlas correctie, hernia, nek, rugwervels en schouderproblemen, bekken instabiliteit, spanningshoofdpijn, whiplash, burn-out, depressie, reuma, diabetes, long, maag, darmproblemen ADHD, ADD, PTSS, autisme, angsten en fobieën, oog- en oorproblemen. 

Na de behandeling werkt de energie nog  een aantal dagen door. Vaak voelen cliënten zich meteen beter, soms treedt de verbetering pas na een aantal dagen op. Afhankelijk van de klacht zijn er twee tot zes behandelingen nodig.

Contact