Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Emotioneel evenwicht

EMOTIONEEL EVENWICHT /  EFT
Emotioneel Evenwicht is speciaal ontwikkeld als een handzame therapie om te gebruiken bij bijvoorbeeld onrust, spanning, examenstress. Je kan er zelf mee aan de slag gaan waardoor men snel van dit onprettige gevoel af kan komen.

Door de juiste acupressuurpunten te activeren, die samenhangen met (fysieke) klachten en emoties, worden energieblokkades opgeheven en kan de energie in het lichaam weer vrij stromen. Je vindt je natuurlijke evenwicht weer terug en komt weer meer in balans.

Werken aan je Emotionele Evenwicht brengt je terug in balans waardoor je weer met meer kracht en passie in het leven komt te staan.

CHAKRA BALANCE TECHNIEK
Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam. Via onze chakra’s nemen wij energie op en geven energie af en vindt er voortdurend een energetische wisselwerking plaats tussen onze omgeving en de kosmos. Als een chakra niet goed functioneert, door bijvoorbeeld te veel of te weinig energie op te nemen of af te geven, ontstaat er een disbalans.

De oorzaak kan zijn stress, angst, onverwerkte emoties of vastgeroeste denkbeelden en patronen. Dit kan zich uiten in fysieke en emotionele klachten. Het gebrek aan energie, vastlopen in het werk en relaties zijn hier voorbeelden van.

Als een dergelijke situatie te lang aanhoudt, dienen de chakra’s weer in evenwicht (gebalanceerd) gebracht te worden.

Contact